Sniženo

WUNDERCLEANSE

10,48  3,98 

WUNDER CLEANSE  je čistač na bazi ulja koji vašoj koži pruža osjećaj luksuza i profinjenosti, a specijalno je kreiran za uklanjanje WUNDERBROW gela i ostalih trajnih šminki.

 

Ovaj one-step čistač kreiran je da spriječi zatezanje osjetljive kože oko područja očiju te je učini čistom i njegovanom.

 

Jednostavno umasirajte WUNDER CLEANSE na područje gdje imate nanešen WUNDERBROW te ga lagano obrišite materijalom od pamuka. Isperite vodom i osušite ukoliko nanovo želite nanijeti WUNDERBROW.

Kategorija: .

Product Description

Tipični čistači lica pomažu odstraniti prljavštinu, znoj, sebum i šminku s površine kako bi lice bilo zdravo i čisto.

WUNDERCLEANSE je poseban čistač specijalno kreiran za uklanjanje WUNDERBROW-a. S obzirom da WUNDERBROW koristi PermaFix tehnologiju, koja mu omogućuje da traje danima, to može otežati posao običnim čistačima. Jedino WUNDER CLEANSE vam omogućuje lagano i efikasno skidanje WUNDERBROW-a sa vaših obrva.

Postoji nekoliko tipova čitača za lice namijenjenih za različite tipove kože. Ovo je lista glavnih kategorija čistača:

  • “Face wash” sadrži neturalan blago kiseo pH. Djeluje slično sapunu te se pjeni u dodiru s vodom. Naročito dobro funkcionira na masnoj koži jer otklanja višak ulja sa površine kože.
  • Losion za čišćenje je ponajprije kreiran da uklanja šminku i prljavštinu. Dobar je za blago suhu i normalnu kožu.
  • Krema za čišćenje je emulzija na bazi ulja te se također koristi za skidanje šminke i sebuma. Obično se sastoji od kombinacije mineralnih ulja, petroleja, vode i voskova. Ima nešto “težu” formulaciju od losiona; stoga je pogodnija za uklanjanje težih šminka. Kao dodatak, krema također može hidratizirati kožu, zbog čega je pogodna za suhi tip kože

Kako djeluju čistači za lice?

Glavna svrha im je očistiti lice od nečistoća i šminke bez da naštete koži. Na žalost, čista voda ne može isprati svu nečistoću koja je najčešće masna. Upravo zato postoje čistači za kožu. Znanost o čistačima četo se veže uz proces zvan micelizacija – razbijanje većih čestica npr. ulja na manje uz pomoć serije kemijskih reakcija, čime se olakšava njihovo ispiranje iz i sa kože.

Spomenimo tek da se proces micelizacije kvalitetnije odvija pri višim temperaturama, stoga se preporuča korištenje tople vode prilikom skidanja šminke.

Površinski aktivne tvari koje čine bazu u čistačima, pa tako i u WUNDER CLEANS-u, su kompleks kopolimera otopljenih u isohexadecanu. Sadrže lipofilne i hidrofilne dijelove. Lipofilni dijelovi učinkovito uklanjaju uljne komponente iz šminke, dok hidrofilni dijelovi osiguravaju kompletno ispiranje i čistu kožu lica.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “WUNDERCLEANSE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *